DUDAISKOLA - 2018

Regisztráció


A jelentkezés menete:

  1. Aki még nem regisztrált, nyomja meg a "REGISZTRÁCIÓ" gombot. Amennyiben regisztrált, belépéshez adja meg felhasználói nevét és jelszavát.
  2. A regisztrációs felületen hozza létre felhasználói nevét, valamint jelszavát, ami bármi lehet, nincs lekorlátozva. A REGISZTRÁCIÓ gomb megnyomásával erre a felületre lehet visszajutni.
  3. Aki már regisztrált, az a "felhasználó" és a "jelszó" megadása után, majd a BELÉPÉS gomb megnyomásával a Jelentkezési lapra jut.
  4. A Jelentkezési lapon minden szükséges adatot meg kell adni, majd a legördülő cellákban választani kell a lehetőségek között.
  5. A "Számol" gomb megnyomásával a fizetendő összeg megjelenik.
  6. A "Jelentkezés a táborba" gomb megnyomásával megjelenik a "Jelentkező neve" és a "Sikeres jelentkezés" felirat, valamint az "Új jelentkezés" táblázata, amelynek segítségével az adott felhasználó további jelentkező(ke)t rögzíthet (pl. család vagy csoportos jelentkezésnél).
  7. A jelentkezési felületen az adott Jelentkező és a neve alatt szereplő jelentkező(k) nevére kattintva egy TÖRLÉS és egy MÓDOSÍTÁS gomb jelenik meg, amivel az addigi jelentkezés(ek) törölhető(k) vagy módosítható(k).
  8. A MÓDOSÍTÁS gomb megnyomására megjelennek a már rögzített adatok. A kívánt változtatásokat itt lehet elvégezni, majd az alatta lévő MÓDOSÍTÁS gombbal kell véglegesíteni.
  9. A jelentkezési felületet a jobb fölső részen lévő KIJELENTKEZÉS gombra kattintva lehet elhagyni.