Archive for március, 2012

Éves közgyűlés tagoknak – MEGHÍVÓ »

Kedves Lázi Dombi Egyesület Tagunk! Ezúton értesítünk, hogy 2012. március 31-én, szombaton 16.00 órakor a művelődési házban a LÁZI DOMBI KULTURÁLIS EGYESÜLET éves közgyűlését tartjuk. A közgyűlés napirendi pontjai: I.                   Beszámoló a 2011-ben végzett munkáról. II.                 Az egyesület pénzügyi helyzetének ismertetése. III.              Személyi kérdések megbeszélése. IV.              A tagságnak az egyesület működésére vonatkozó ötletei, javaslatai, egyebek. […]

Lázidombi Tavasz – MEGJELENT a Lázi-Dombi Kulturális Egyesület Kiadványa »

Ezennel útjára bocsátjuk időszaki/évszaki kiadványunkat. Az Újságot, ahol megírjuk, mi újság van, vagy mi lesz – programajánló! – házunk – Egyesületünk és gyönyörű vidékünk – táján, de kitekintünk szűkebb, vagy tágabb Hazánk tájára is. Akár a Kárpát-medencén is túl, az óperenciás Atlanti Óceántól az uráli Őshazáig. Ahol csuvas nyelvrokonainknál nemrég jártunk gondolatban, a népmese szárnyain, […]

Árpád-házi Királyóra – Zenés tisztelgés az Árpád-házi királyok emléke előtt »

Bogárdi Aliz, Czigány Tamás, Etlinger Mihály előadásában “Síppal, dobbal, nádi- és jávorfa hegedűvel, kobzokkal, regös énekszóval, tánccal, bábokkal, s főként a megjelentek segítségével, kíséreljük meg, fel- és megidézni, megtisztelni az Árpád-házi királyok szellemeit…” Szeretettel várjuk Önöket!

NAPRAFORGÓK – Szellemi szabadiskola gyermekeknek »

Közösen kitalálni, közösen megszervezni, közösen létrehozni, közösen örülni gyermekeinkkel – akik tovább élik a minket követő időt.

Családos Nap a szennai iskolával – jól sikerült! :) »

A szombati családos nap ismét jól sikerült. Íme a saját fotósaink és Németh Szabolcs profi fotós által készített gyönyörűséges képek diavetítés formájában. Lejjebb pedig megnézhetjük, mit  mondott rólunk a helyi média. A SONLINE.hu cikke: Vidám, furfangos iskolapélda Szennáról A Kapos Híradó:(10:00-tól)

Értesítjük eseményeinkről!