Archive for június, 2010

Egyszólam koncert, somogyi viseletek, drávamenti horvát táncház – 3 napig áll a bál! »

Szeretettel várjuk Önt és családját! Kérjük, adja hírét a három éjjel tartó mulatságoknak, a felbukkanó ikonokra kattintva!

Szent Iván éj a szennai falumúzeumban »

A  múzeummal közösen rendezett Szt. Iván Éj programjait a Dudaiskola biztosítja, így természetesen a táborozóknak és helybélieknek ingyenes a részvétel, illetve ahogy a plakáton is van, a „Múzeumok éjszakája” belépő is érvényes erre a programra. Aki csak erre jön és nem esik a fenti kategóriákba, annak 100 Ft a belépő.

Mi így segítünk az árvízkárosultakon »

A Nemzeti Összefogás Alapítványnak a borsodi árvíz sújtotta területekről készült megrázó képsorai láttán Egyesületünkben felvetődött, hogy mi lenne, ha tevőleges is segítenénk, és fogadnánk gyerekeket a Dudaiskolába ezekről a területekről. Elnökünk, miskolci színházi kapcsolatai révén kiderítette, hogy örülnének a felajánlásnak, és partnerek lennének a táboroztatásban. Rövid egyeztetések után végül 15 gyermek és egy kísérő pedagógus […]

Birkanyírás, korongozás és fazekas találkozó »

Június 12-én szombaton a Falumúzeumban fazekas találkozó lesz.  A gyerekek már délelőtt 10 órától korongozhatnak. Délután 3 órakor birkanyírás lesz. Helybélieknek a belépés ingyenes, de másoknak is csak félárú jegyet kell majd venni. Mindenkit szeretettel várunk! Ilyen volt:

Értesítjük eseményeinkről!